Uw winkelmandje is leeg

heb jij ook geen zin meer om je gezicht te reinigen en te verzorgen?

Ben jij `s avonds ook vaak te moe of heb jij geen zin meer om je gezicht te reinigen en te verzorgen?
gezichtreinigensavonds

Dan heb ik een tip voor jou!!

Ik hoor vaak van klanten dat ze 's avonds te moe zijn om hun gezicht nog te reinigen en te verzorgen, ze willen dan liever meteen naar bed.

Dit probleem hebben veel mensen wanneer ze naar bed gaan dan hebben geen zin meer of zijn  te "moe" om hun gezicht te verzorgen dat is erg jammer.

Wat je zou kunnen doe is dat je  niet net voordat je naar bed gaat je gezicht gaat  reinigen en verzorgen maar dat je dat gaat doen wanneer je klaar bent met je werk of voor die dag lekker niets meer hoeft te doen. Niet natuurlijk al om 15.00 uur of zo maar het kan wel gewoon naar 18.00 uur of om 19.00 uur. Reinig en verzorg je gezicht net voordat je nog even op de bank gaat zitten met een kopje thee (of wat anders). En dan hoef net voor je naar bed gaat alleen nog maar je tanden te poetsen, en dat is al van kleins af aan aangeleerd dus dat kost niet meer zoveel moeite.

Heb jij ook geen zin meer om je gezicht te reinigen en te verzorgen?

Het is wel jammer om je  gezichtsverzorging in de avond over te slaan omdat de werkstoffen 's nachts natuurlijk heel goed opgenomen worden. 

Ik hoop dat met deze tip wel lukt om 's avonds te reinigen en in te smeren. Ga het maar eens proberen.Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. Slaap lekker.

Heb je nog vragen over dit blog dan kan je ons altijd bellen of mailen.

tel: 0162-322770

mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op naar een mooie stralende huid!!

Annie Jansen

Babor Beauty Spa Dongen.

Dongen ligt in brabant in de buurt van Tilburg, Breda, Kaatsheuvel, Rijen, Raamsdonksveer.