Uw winkelmandje is leeg

foundation aanbrengen zonder vlekken.

hoegebruikikfoundationbabor                        Foundation gebruik je om je huid mooi egaal te maken en voor een mooie frisse kleur op je gezicht. Er zijn heel veel verschillende foundations, de één dekt beter dan de ander. Ook heb je verschillende kleuren foundation.

Als je een foundation wilt gebruiken, moet je van tevoren goed je gezicht reinigen en een dag verzorging aanbrengen. Je brengt de foundation aan over de dag verzorging heen.
De kleur van de foundation bepaal je door te kijken wat voor kleur huid je hebt.
Je kunt de foundation testen op de kaaklijn of het niet te donker of te licht is.

Gebruik liever een iets lichtere kleur foundation dan een te donkere kleur dan lijkt de huid egaler.Het beste is om een kleur te pakken die niet te ver van je eigen huidskleur af zit. Het is namelijk niet te bedoeling dat iemand al van een afstand ziet dat je foundation op hebt.

foundation aanbrengen zonder vlekken.

Tip: Breng een foundation altijd aan van het midden naar de buitenkant. Zo krijg je geen rand bij de haren en hals.
Klopt de foundation zachtjes in met de vingers.
Wil je de foundation af poederen zorg er dan voor dat je ongeveer dezelfde kleur hebt als de foundation. waneer je de foudation afpoederd dan blijft deze beter zitten.

Tip: Poeder met de haargroei richting mee zo leg je meteen al je donshaartjes plat.

Wil je ook een illuminator gebruiken voor onder de ogen neem daarvoor een kleur die een tintje lichter is dan de kleur van je foundation, zo licht je de ogen op.

Vind je het moeilijk om te bepalen welke foundation het best bij je past of wil je make-up advies, dan helpen we je graag.

Heb je vragen dan kan je ons altijd bellen of mailen voor een gratis advies.

tel: 0162-322770

mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lia, Babor Beauty Spa Dongen