Uw winkelmandje is leeg

Voorkom Hals en Decolleté rimpels.

voorkomhalsendecolleterimpels

Voorkom hals en decolleté rimpels.

Of het nu zomer is of winter we laten vaak een groot deel van onze hals en decolleté en zien. We willen dus een mooi decolleté . Daarom is het belangrijk om ook dit kwetsbare gedeelte van je huid heel goed te verzorgen.

Bescherm hals en decollete goed tegen de zon.

De rimpels in je hals en op de decolleté verraden je leeftijd, heb je een mooi verzorgd gezicht en rimpels in je hals en op je decolleté. Dat is natuurlijk jammer.
Naarmate je ouder wordt neemt de aanmaak van het collageen af waardoor de huid wat minder elastisch wordt en er rimpeltjes kunnen ontstaan.
De huid van je gezicht, handen, hals en decolleté zijn de gebieden die het snelst verouderen. Dat komt ook omdat deze delen van je lichaam het meeste zonlicht vangen.

Zonlicht veroorzaakt huidveroudering!

Je hals en decolleté vangt vaak ongemerkt veel zonlicht hierdoor ontstaat er ook sneller huidveroudering en krijg je rimpels of pigmentvlekjes. Zorg er dan ook voor dat je je hals en decolleté goed beschermd tegen licht en zonnestralen met een goede zonnebescherming.

Je huid van je hals en decolleté is ook veel kwetsbaarder omdat de huid van je hals en decolleté dunner is dan de b.v. de huid van je armen of je rug en naarmate je ouder wordt wordt deze huid nog dunner. Dus dat is nog een reden om goed voor je decolleté te zorgen. Doordat de huid zo dun is zie je op het decolleté vaak wat adertjes doorschemeren dit kunnen we je goed laten zien met onze Derma Visualizer (huidanalyse apparaat).

Waarom Babor Neck & Decolleté cream?

De neck & decolleté crème van Babor heeft als werking de rimpeltjes in de hals en op de decolleté te verminderen. Het toegevoegde Q10 verbeterd de stofwisseling en geeft de huid van hals en decolleté weer nieuwe energie. Zoete amandelextract verstrakt de huid en maakt deze weer gladder en hersteld het lipide gehalte.
Collageen geeft de huid weer stevigheid en kalmeert de geïrriteerde huid.
Licht reflecterende pigmenten laten de huid stralen en verbergt optisch rimpeltjes.

Hoe gebruik je de Babor Hals en Decolleté crème?

Gebruik dagelijks hals en decolleté crème ' s morgen en ' s avonds na de reiniging.
Scrub je hals en decolleté 1 x peer week met een milde scrub en gebruik daarna de Babor Neck en Decolleté crème als masker, 10 minuten lekker in laten werken en daarna de crème nog even zachtjes uitwrijven.

px4-769-firming-neck-decollete-creamc4-110-72-mild-peelingBaborZonnebrandspf30

 

 Wil je  deze producten bestellen dat kan in onze Babor Webshop, wil je meer informatie bel of mail ons dan.

TEL: 0162-322770
MAIL: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Annie Jansen 
Babor Beauty Spa Dongen Shop