Uw winkelmandje is leeg

5 tips voor een goede reiniging.

 

baborreiniginggezichtwassenmanmooimet.jpg

1 Kies de juiste reiniging.

Kies het juiste product wat bij jou huid past. De gezichtsreiniging moet je huid goed reinigen van afvalstoffen make-up en overvloedig talg maar mag je huid niet aantasten. Na de reiniging mag je huid niet rood, geirriteerd of trekkerig aanvoelen. Heb je een droge of gevoelige huid kies dan voor een milde reiniging bv de Hy-Öl of mild cleanser heb je een vette, onzuivere of acne huid dan kan kiezen voor een gel (Babor Gel en tonic 2 in 1) deze verfrissende vetvrije reinigingsgel en gezichtswater in 1 reinigt tot diep in de porien. 

2 Gebruik lauw water.

Gebruik je te warm water dan lost het natuurlijke talg van je huid op waardoor je huid teveel uit kan drogen. Gebruik je te koud water dan gaan de bloedvaatjes sluiten waardoor de werkstoffen van je kostbare creme niet goed genoeg opgenomen kunnen worden door je huid. Dat is ook jammer natuurlijk.

3 Spoel goed na met flink lauw water.

Zorg dat je je gezicht goed na spoelt met ruim water zodat al de restjes van je reinigingsproduct ook echt van je gezicht zijn. Vergeete vooral je kaaklijn niet daar ontstaan vaak bultjes door het niet goed verwijderen van de reiniging.

4 Dep je gezicht bijna helemaal droog met en zachte handoek 

Doe gezicht een plezier en droog gezicht bijna droog met een zachte handoek niet met zo'n harde handoek ruw wrijven. Gebruik wel een schone handoek en niet eentje die al dagen aan het rekje hangt. 

5 Breng je creme aan op een vochtige huid.

Wacht niet te lang met het aanbrengen van je serum en creme, als je huid nog vochtig is worden de werkstoffen beter opgenomen.

Wil jij een stralende huid? Lees dan ook 1x per week een masker voor een stralende huid

Voor de verschillende  Babor reinigiging klik hier